"Чорну п'ятницю" Amazon зустрів страйком у двох країнах ЄС

Укрінформ
Працівники іспанської та німецької мереж компанії Amazon, що спеціалізується на інтернет-торгівлі, в "чорну п'ятницю" розпочали страйки, аби домогтися вигідної угоди з керівництвом компанії.

Про це повідомляє Reuters.

«Працівники логістичних центрів Amazon у Німеччині та Іспанії влаштували страйки у п'ятницю, припинивши роботу у «чорну п'ятницю», яка традиційно знаменує початок сезону різдвяних знижок», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Італії страйкують 120 тисяч лікарів і ветеринарів

Працівники найбільшого складу Amazon в Іспанії припинили роботу в п'ятницю і будуть страйкувати в суботу. Профспілки стверджують, що від 85 до 90 відсотків співробітників компанії беруть участь у страйку. Натомість офіційне представництво Amazon в Іспанії заявило, що ці дані не відповідають дійсності, а більшість працівників продовжує виконувати свої обов’язки.

Читайте також: Amazon побудує офіс поблизу Пентагону

Представництво Amazon в Німеччині каже, що на двох головних об'єктах компанії страйкує близько 620 працівників, але більшість продовжують працювати, тож на обслуговування клієнтів страйк не вплинув.

Раніше повідомлялося, що посольство України у США офіційно звернулося до засновника Amazon Джеффа Безоса з «наполегливим закликом» зняти з сайту торгівельної мережі товари з символікою ОРДЛО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-