Посольство України в США закликало Amazon зняти товари з символікою

Посольство України в США закликало Amazon зняти товари з символікою "ДНР"

Укрінформ
Посольство України в США офіційно звернулося до засновника Amazon Джеффа Безоса з «наполегливим закликом» зняти з веб-сайту магазину товари з символікою "ДНР".

Про це повідомляється на Facebook-сторінці посольства.

"Ми переконані, що продаж товарів із символікою "Донецької народної республіки" — терористичної організації, проти агресивної поведінки якої виступає міжнародна спільнота, зокрема США, не несе жодних закликів до миру та поваги до людського життя, а підтримує російську пропаганду проти територіальної цілісності України", — йдеться у зверненні.

Як підкреслив посол України у США Валерій Чалий, "вилучення зазначених товарів з сайту Аmazon.com відновить високу репутацію інтернет-магазину, визнаного споживачами з усього світу, у тому числі мільйонами українців".

Також посольство звернулося до керівництва компанії eBay Inc. щодо вжиття аналогічних заходів стосовно продукції з символікою так званих "ЛНР" та "ДНР".

Читайте також: Супрун закликає до флешмобу, щоб змусити Amazon припинити “піарити” “ДНР”

Як повідомляв Укрінформ, на минулому тижні в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун закликала українців влаштувати флешмоб у соцмережах проти продажів на торгівельній платформі Amazon.com товарів з символікою "ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-