Нік Вуйчич виступить на “Арена Львів”

Нік Вуйчич виступить на “Арена Львів”

Укрінформ
Всесвітньо відомий мотиваційний спікер Нік Вуйчич вперше приїде до Львова з програмою “Життя без обмежень”. Зустріч із ним відбудеться 28 жовтня на стадіоні “Арена Львів”.

Про це повідомила прес-служба міської ради.

“У Львові 28 жовтня відбудеться грандіозна подія — живий виступ всесвітньо відомого мотиваційного спікера, автора бестселерів Ніка Вуйчича з програмою «Життя без обмежень». Його виступ відбудеться на стадіоні «Арена Львів», - зазначено у повідомленні.

Нік Вуйчич народився без рук і ніг. Попри це він зміг непросто реалізувати себе, але надихнути своїм прикладом тисячі людей.

Це буде вже шостий візит Вуйчича в Україну. Під час попереднього Нік зібрав на Хрещатику понад 500 000 людей. Цього разу він виступить зі своїм надихаючим посланням у трьох містах-мільйонниках: Львові, Одесі, Києві, та підтримає ініціативу українців щодо безпечної школи.

Програма Вуйчича у Львові буде складатися з мотиваційного виступу перед десятками тисяч львів'ян, спілкування з представниками засобів масової інформації, бізнесу і місцевої влади. Крім того, Нік проведе зустріч зі шкільним персоналом з організації безпечного середовища в школі.

Читайте також: Перша леді України обговорила з Ніком Вуйчичем реформу інклюзивної освіти

«Нік Вуйчич поділиться таємницями свого успіху та розповість, як він став щасливим батьком чотирьох дітей, гарним чоловіком та всесвітньо відомим спікером. Ніка слухають по всьому світу, і його виступами надихаються президенти, політики, діти, вчителі, всі дивуються його силою духу, прикладом та жагою до життя. Він розповість, що втримувало його від відчаю у важкий період і пояснить, як реалізувати свій потенціал на всі сто відсотків, не дивлячись на будь-які обмеження і перешкоди”, — зазначили організатори з комунікаційного агентства «Ключові Стратегії».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-