Перша леді України обговорила з Ніком Вуйчичем реформу інклюзивної освіти

Перша леді України обговорила з Ніком Вуйчичем реформу інклюзивної освіти

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко обговорила із всесвітньовідомим мотиваційним спікером Ніком Вуйчичем, який перебуває з візитом в Україні, реформу інклюзивної освіти.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Перша леді розповіла про етапи реалізації реформи інклюзивної освіти та про український досвід в усуненні бар'єрів для навчання дітей з особливими освітніми потребами у звичайних школах... У ході зустрічі також ішлося про виховання і навчання молодого покоління, яке є основою майбутнього", - йдеться у повідомленні.

Під час розмови Вуйчич, який був першою дитиною з інвалідністю в Австралії, що навчалася у звичайній школі, підкреслив: Україна може стати прикладом стрімкого й успішного впровадження цивілізованих стандартів життя та захисту прав людини з інвалідністю.

Він також висловив підтримку Україні, яка захищає свою територіальну цілісність і незалежність на Сході та в Криму: «Мої батьки із Сербії, і ми знаємо, що таке війна. Моє серце з вами. Я люблю Україну і буду популяризувати її в усьому світі».

Читайте також: Марина Порошенко на Сумщині підписала меморандум про інклюзивну освіту

Перша леді вручила Ніку Вуйчичу подяку від Президента Петра Порошенка «за надзвичайно важливу роботу і зусилля, спрямовані на підтримку людей, які кидають виклик долі».

Фото: сайт Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-