Книга про смерть, джаз та велопробіг: у Дніпрі стартували Дні Данії

Книга про смерть, джаз та велопробіг: у Дніпрі стартували Дні Данії

Фото
Укрінформ
Презентацією книги для дітей «Плач, серце, плач» данського автора Гілена Гінгтведа, що відбулася у Центральній міській бібліотеці у Дніпрі, розпочалася низка заходів у рамках Днів Данії.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в управлінні зовнішньоекономічної діяльності Дніпропетровської ОДА.

«Це книга про смерть, яка приходить до маленького будинку, щоб забрати бабусю, яка лежить хвора. І діти намагаються цьому перешкодити. Проте їм слід змиритися з тим, що смерть – природна частина життя», - сказав автор Гілен Гінгтвед під час презентації.

В управлінні зазначили, що Дні Данії - це можливість для всіх містян краще зрозуміти данський спосіб життя, зануритися в культуру цієї країни, більше дізнатися про її традиції.

У рамках Днів Данії відбудеться джазовий концерт Квартету Днів Данії в арт-кафе «Невідомий Петровський» та у великій концертній залі Дніпровської Академії музики ім. Глінки. Там же пройде майстер-клас від видатного данського джазмена Йонаса Йохансена та квартету.

Майстер-клас із бадмінтону у спорткомплексі «Метеор» проведе данський тренер Майкл Рід. Потім відбудеться дружній матч між данськими та українськими гравцями.

Данський вечір, у програмі якого лекція про традиційну кухню і майстер-клас із приготування данських сморебродів, джазовий концерт та кінопоказ, - відбудеться у Музеї українського живопису.

Читайте також: Вінниця на день знову стане столицею УНР

У ТЦ «Кубометр» триватиме виставка «Добре місто».

Завершаться Дні Данії у Дніпрі велопробігом «Danish Ride», який стартує в суботу від площі Героїв Майдану.

Книга про смерть, джаз та велопробіг: у Дніпрі стартували Дні Данії / Фото: М'якшиков Микола. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-