Ім’я нової

Ім’я нової "Міс Україна-2018" назвуть вже завтра

Укрінформ
Журі конкурсу краси "Міс Україна" у четвер у Києві обирає нову переможницю замість дискваліфікованої 23-річної киянки Вероніки Дідусенко.

Позачергове засіданні журі конкурсу відбулося в Укрінформі.

Як повідомляє кореспондент агентства, остаточні результати голосування усіх членів журі стануть відомі 28 вересня, а публічне оголошення відбудеться у неділю, 30 вересня.

"Ми підрахуємо голоси, і вже завтра ми будемо знати, хто нова "Міс Україна-2018", яка буде представляти нас на міжнародному конкурсі "Міс світу". Вся Україна буде знати, хто став "Міс Україна-2018", у телеверсії на телеканалі "1+1" 30 вересня, у неділю", - повідомила виконавчий директор оргкомітету Національного конкурсу "Міс Україна" Вікторія Кіосе.

Читайте також: Позбавлена корони Дідусенко прокоментувала скандал на "Міс Україна-2018"

На позачерговому засіданні відбулося таємне голосування за участю шістьох присутніх із 10 членів журі. Інші чотири члени журі, які не змогли проголосувати у четвер, зможуть віддати свій голос шляхом заповнення відповідних анкет, які будуть їм надіслані електронною поштою.

Водночас журі не повідомило, з якої саме кількості конкурсанток обирається нова переможниця - із 6, 12 або усіх 23 учасниць конкурсу.

"Для того, щоб була більша інтрига", - пояснила Кіосе.

Як повідомив юрист нацконкурсу Масі Найєм, до дискваліфікованої переможниці "Міс Україна-2018" Вероніки Дідусенко не будуть застосовані санкції за надання неправдивої інформації про себе.

"Варто зауважити, що наш конкурс не застосовував санкції згідно з договором. Там є наступна санкція, і ми її не застосовуємо, і дуже вдячні за діалог між нею і адвокатами з нами. Я думаю, що разом ми напрацюємо якусь спільну позицію", - підкреслив Найєм.

Читайте також: Скандал на "Міс Україна": оргкомітет конкурсу не бачить дискримінації

Як повідомлялося, 23-річна киянка Вероніка Дідусенко втратила титул "Міс Україна-2018" через порушення вимог конкурсу. Її було дискваліфіковано через те, що вона надала недостовірну інформацію про те, що не перебувала в шлюбі та не має дітей.

Нова переможниця представлятиме Україну на конкурсі "Міс Світу" в Китаї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-