Скандал на

Скандал на "Міс Україна": оргкомітет конкурсу не бачить дискримінації

Укрінформ
Виконавчий директор оргкомітету конкурсу "Міс Україна" Вікторія Кіосе наголошує, що не бачить дискримінації у правилах проведення конкурсу щодо заборони участі у ньому заміжніх жінок із дітьми.

Про це вона заявила на позачерговому засіданні журі конкурсу, яке проходило в Укрінформі.

"Я вважаю, що є конкурси "Місіс Україна" та "Місіс світу", де дівчата заміжні або незаміжні, розведені чи нерозведені, з дітьми можуть брати участь. Тому я не бачу дискримінації тут", - зазначила Кіосе.

Водночас вона підкреслила, що організатори конкурсу в разі необхідності зможуть надати допомогу Вероніці Дідусенко, якщо вона її потребуватиме.

Кіосе також зазначила, що організатори українського конкурсу краси мають зобов'язання перед міжнародним конкурсом "Міс світу" і повинні виконувати правила конкурсу.

"Але моя думка, що дівчата, які перемагають в конкурсі "Міс Україна", цілий рік працюють і цілий рік знаходяться за кордоном... і вони просто не мають можливість приділяти час своїй дитині", - зазначила директор оргкомітету конкурсу.

Читайте також: Позбавлена корони Дідусенко прокоментувала скандал на "Міс Україна-2018"

Як повідомлялося, у четвер киянка Вероніка Дідусенко, яка втратила титул "Міс Україна-2018" через порушення вимог конкурсу, вибачилася перед організаторами конкурсу і його учасницями. Вона також заявила, що боротиметься з дискримінаційними вимогами конкурсу.

23-річна Вероніка Дідусенко втратила титул "Міс Україна-2018" через порушення вимог конкурсу, оскільки вона приховала, що була заміжня і має дитину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-