Світова прем’єра фільму Зануссі

Світова прем’єра фільму Зануссі "Ефір" відбудеться на Варшавському кінофестивалі

Укрінформ
Стрічку "Ефір" режисера Кшиштофа Зануссі відібрано до участі у позаконкурсній програмі "Спеціальні покази" Варшавського міжнародного кінофестивалю, де й відбудеться світова прем'єра фільму.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Містична драма "Ефір" створена міжнародною командою кінематографістів з України (кіностудія "Інтерфільм" за підтримки Державного агентства України з питань кіно), Польщі, Угорщини та Литви. Прем'єра фільму в Україні запланована на березень 2019 року", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, картина є новою версією легенди про доктора Фауста, дія якої розгортається на початку Першої світової війни на кордоні між Україною та Австро-Угорською імперією. Це історія про військового лікаря, який на початку ХХ століття проводить наукові експерименти над людьми задля отримання влади над ними.

Читайте також: Зануссі завершив нову версію легенди про доктора Фауста

Крім того, у конкурсній програмі короткометражних фільмів буде показана картина "Штангіст" Дмитра Сухолиткого-Собчука, а стрічка Марисі Нікітюк "Коли падають дерева" представлена у секції фестивалю "Відкриття". Усі три фільми створені за підтримки Державного агентств

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-