Українські співаки поділилися враженнями від фестивалю

Українські співаки поділилися враженнями від фестивалю "Твоя країна FEST"

Укрінформ
Місто Генічеськ на Херсонщині 18 серпня зустрічає фестиваль сучасної української музики "Твоя країна FEST". Це друге із семи запланованих міст, де виступатимуть гурт "Мандри", Марія Бурмака, гурт «Антитіла», гурт «Тартак», гурт GypsyLyre та Іванка Червінська.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив Фоменко.

«Перший концерт туру прикордонними містами нашої держави пройшов дуже успішно - відкриття фестивалю в Ізмаїлі відвідали тисячі людей. Емоції розривали як глядачів, так і артистів. Маємо дуже потужний заряд енергії на концерт у Генічеську», - наголосив ведучий концерту та фронтмен «Мандрів» Фома.

За його словами, головна ідея фестивалю - донести якісну та сучасну українську пісню у найвіддаленіші точки України, тобто прикордонні міста та ті, що розташовані близько до зони ООС. Тож, крім Ізмаїлу та Генічеська, фестиваль проходитиме в містах: Маріуполь (Донецька обл.), Конотоп (Сумська обл.), Мукачево (Закарпатська обл.), Сарни (Рівненська обл), Новоселиця (Чернівецька обл.).

За словами народної артистки України Марії Бурмаки, такий підбір міст проведення фестивалю демонструє принцип децентралізації.

Читайте також: “Твоя Країна fest”: українські музиканти їдуть на адмінкордон з Кримом

«Такі невеликі міста можуть стати в цей момент центром, аби люди приїхали туди», - підкреслила співачка, наголосивши на важливості проведення таких культурних подій у прикордонних містечках.

Склад учасників фестивалю у кожному місті буде різнитися через концертні графіки артистів.

Як повідомляв Укрінформ, фестиваль проходитиме за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-