“Твоя Країна fest”: українські музиканти їдуть на  адмінкордон з Кримом

“Твоя Країна fest”: українські музиканти їдуть на адмінкордон з Кримом

Фото
Укрінформ
У Генічеську Херсонської області, неподалік адмінкордону з окупованим Кримом, 18 серпня відбудеться фестиваль “Твоя Країна fest”, організований за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

“Українська музика – провайдер української мови... Не чули? Тоді ми ідемо до вас! Ключова ідея цього фестивалю – дати можливість відчути смак України, відчути її духовність. Без мови немає держави. Теж не чули? Тоді ми прийдемо і до вас!” - зазначив міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

Підготовка до "Твоя країна fest" у Геніченську / Фото: Тарасов Володимир, Укрінформ

Основна мета фестивалю – донести якісну сучасну українську музику у найвіддаленіші куточки України, які артисти нечасто включають у свої гастрольні графіки. Свято для жителів та гостей міста влаштують Фома та “Мандри”, “Тартак”, Марія Бурмака, Gypsy Lyre та Іванка Червінська.

Читайте також: Руслана везе в Батурин нові пісні й зіркових виконавців

“Перший концерт туру прикордонними містами нашої держави пройшов дуже успішно - відкриття фестивалю в Ізмаїлі відвідали тисячі людей. Емоції розривали як глядачів, так і артистів. Маємо дуже потужний заряд енергії на концерт у Генічеську”, - зазначив лідер гурту “Мандри” Сергій Фоменко (Фома).

Захід розпочнеться о 19.00 на Площі Відродження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-