Місяць без соцмереж: юзерів закликають випробувати силу волі

Місяць без соцмереж: юзерів закликають випробувати силу волі

Укрінформ
Прихильників соцмереж закликають "повернути контроль над своїм життям" і на цілий місяць припинити "зависати" у соцмережах.

Про це повідомляє BBC Україна.

"Королівська спілка громадського здоров'я (RSPH) ініціювала "Вересень без соцмереж" для користувачів Facebook, Instagram, Twitter та Snapchat", - зазначається у повідомленні.

Британські фахівці переконані, що відмова від соцмереж може позитивно вплинути на сон, стосунки та загальний стан здоров'я, зокрема на психіку.

Кампанія закликає тих, хто не може відірватися від мобільних телефонів, на деякий час відмовитися від них, або принаймні менше сидіти у соцмережах.

Читайте також: Акції Twitter впали до рекордної позначки

Дослідження, проведене RSPH, показало що половина користувачів віком 18-34 роки вважають, що повна відмова на місяць добре вплине на їхній сон і стосунки в реальному світі, з'ясувало .

Майже половина опитаних (47%) вважає, що це матиме позитивний вплив на їхнє психічне здоров'я.

Спілка дає поради, щоб зменшити шкідливу звичку. Серед них: робити перерву від соцмереж під час будь-яких заходів або зустрічей, не користуватися соцмережами після 18:00, не перевіряти власні акаунти у соцмережах під час навчання або роботи, уникати соцмереж у спальні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-