Акції Twitter впали до рекордної позначки

Акції Twitter впали до рекордної позначки

Укрінформ
Акції компанії Twitter, популярної соцмережі, впали у п'ятницю до $34,12, що є найнижчим показником для компанії за останні кілька років.

Про це повідомило американське інформагентство Bloomberg.

"Акції компанії Twitter Inc. зазнали найбільшого падіння за чотири роки після того, як компанія соцмережі повідомила про зменшення кількості користувачів на 1 млн впродовж місяця у другому кварталі", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Facebook за день втратив майже $120 мільярдів на фондовій біржі

Зокрема, як пише видання, акції впали на 21% - до $34,12, що є найнижчим показником з лютого 2014 року. При цьому передбачається продовження тенденції спаду, пише агентство.

Загалом, кількість активних користувачів мережі Twitter, за останніми даними, знизилась до 335 млн. І хоча цей показник зріс на 2,8% порівняно з попереднім роком, компанія очікує подальше зниження цієї кількості. Як пояснили в компанії, ця тенденція триває через анулювання підробних облікових записів, а також спамерів.

"Ми впевнені, що це кращим чином вплине на довгострокові інтересі платформи й дозволить забезпечити тривале зростання, оскільки ми покращуємо здоров'я публічних розмов у мережі", - йдеться в заяві компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-