Студентський фестиваль на Буковині пройде за мотивами «Голодних ігор»

Студентський фестиваль на Буковині пройде за мотивами «Голодних ігор»

Укрінформ
З 28 червня по 2 липня на базі відпочинку «Здоров’я», що в Чернівецькій області, пройде регіональний етап «Студентської республіки-2018». 

Цього року на Буковині студентський фестиваль пройде за мотивами фільму «Голодні ігри».

Про це поінформували організатори заходу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вже багато років поспіль студенти та молодь Буковини беруть участь в обласних і всеукраїнській Студреспубліках. Цього року на Буковині мультифестиваль проходитиме за мотивами фільму «Голодні ігри», – йдеться у розісланому прес-релізі організаторів.

Протягом трьох діб учасники розмірковуватимуть над тим, як розвивати місто й регіон, як творити мир і прогрес на Буковині і в усій державі.

На цьому фестивалі обиратимуть свого Студентського мера та депутатів Студентського магістрату, які втілюватимуть в життя ідеї та напрацювання звичайних мешканців студентської республіки.

Читайте також: Рівненщина назвала топ-5 озер для недорогого відпочинку цього літа

«На учасників очікують суб-фестивалі: конкурс краси особистості «Перша Леді», «Студентська Мафія», «Містер Студреспубліки», «Нічна туса», «Інтелектуальні ігри», «Квест-фестиваль», фото-конкурс «Спалах емоцій», «Глоубел флешмоб», – повідомили організатори.

«Голодні ігри» (англ. The Hunger Games) — американський фантастичний фільм 2012 року, режисера Гері Росса, на основі однойменного роману Сюзанни Коллінз. 

Держава Панем, розміщена у постапокаліптичній Північній Америці, складається із заможного Капітолію та дванадцятьох бідніших районів, так званих «округів». Як покарання за минуле повстання проти Капітолію, кожного року через лотерею округи обирають одного хлопця і одну дівчину віком від 12 до 18 років для участі у Голодних іграх. Обрані, «трибути», мають битися між собою на контрольованій Капітолієм арені доки живим залишиться лише один із них. 

Фото: pogliad.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-