Сім книжок від українських зірок

Сім книжок від українських зірок

Огляд
Укрінформ
Якщо зірки пишуть, отже це комусь потрібно. Укрінформ спільно з книгарнею «Буква» зібрали книги, написані українськими зірками.

Олександр Шовковський "Все у твоїх руках"

Автобіографічне видання не тільки про яскраві футбольні події, які автору довелося пережити, а й про невдачі, які стали фундаментом його майбутніх перемог. Олександр Шовковський розповідає про те, як важливо у випадках безвихідних ситуацій продовжувати вірити в свої сили, не складати руки і повернути ситуацію в свій бій. Автор розповідає про переживання, непрості рішення та виснажливу ​​внутрішню боротьбу, яку не видно, але яка є невіддільною частиною кар'єри спортсмена. Це справжня філософія футболу і життя від легендарного СаШо.

У рамках Книжкового арсеналу 2 червня відбудеться презентація книги Олександра Шовковського "Все у твоїх руках", де всі охочі зможуть отримати автограф від зірки українського та світового футболу.

Кузьма Скрябін "Проза. Поезія"

Під однією обкладинкою зібрано усю творчість Кузьми, як його прозові твори ("Я," Побєда "і Берлін", "Я, Паштет і армія", "Я, Шонік і Шпіцберген"), так і поетичні - тексти пісень.

У цій книзі розкривається вся сутність легендарного Кузьми Скрябіна. З одного боку, він виступає оригінальним прозаїком з іскрометним почуттям гумору, а з іншого - глибоким ліриком, що відчуває найтонші порухи душі.

Скрябіна немає з нами вже 3 роки, але співак, автор музики й текстів пісень, талановитий письменник буде вічно жити в нашій пам'яті.

Ольга Фреймут "Кажан Жан"

Відома українська телеведуча, журналістка й актриса написала пізнавальну книгу для малюків і дорослих. Надихнула на написання книги Ольгу її хрещениця, яка попросила розповісти казку про кажана.

"Кажан Жан і його сестри вчать, як вчасно схаменутися і встигнути стати собою", - розповіла Ольга. Дитяча цікавість і бажання пізнати світ не знають кордонів, які заважають думати дорослим. Часто батьки не вміють прислухатися до дітей, не розуміють бажань своїх дітей, а замість того, щоб допомагати, заважають шукати нові шляхи-ходи до здійснення бажаного. Іноді батькам важко відповісти на елементарні дитячі питання, наприклад, чому не можна робити те, що найбільше хочеться. На думку філософа Кажана Жана, в цьому полягає найбільша проблема. І її потрібно зрозуміти та вирішити!

Ольга Сумська "Секрети краси"

Народна артистка України й телеведуча Ольга Сумська щиро ділиться зі своїми читачками власними секретами краси. Ольга докладно описує рецепти всіляких масок для обличчя, волосся, шкіри, які вона випробувала на собі, розповідає про тонкощі моди та стилю, правильне харчування і ще тисячі жіночих штучок.

"Зараз так багато книг, де всім радять просто усміхнутися цьому світу, і все, мовляв, відразу налагодиться. Я в це не вірю і раджу просто не забувати про себе. Хочеться вселити у вас, милі дами, більше віри в свої сили. Вірте в себе! Не здавайтеся за жодних обставин. Якщо мої поради вас надихнуть, буду щиро рада ", - Ольга Сумська.

Анна Завальська "Довге прощання"

Екс-солістка групи "Алібі" Аня Завальська писала вірші з дитинства. Саме її авторству належать практично всі тексти пісень групи "Алібі". У 2007 році співачка випустила збірку авторських віршів під назвою "Довге прощання".

За словами співачки, до збірки увійшли вірші, написані за п'ять років життя. У них багато романтизму і чуттєвості. Довгий час Анна не наважувалася оголити перед громадськістю свої почуття і переживання. У книзі ще й представлена ​​проза, а також фотосесія співачки.

"Мої вірші для мене - це найчесніша фотографія почуттів, яка не спотворюється навіть з часом. У сплетених в рими й образи словах раптом виявляється, як на чорно-білій плівці, квінтесенція душі ..."

Фоззі "Темнішає рано" 

"Темнішає рано" - нова книга одного з лідерів групи "ТНМК" Фоззі. Заключна книга циклу "Харківських історій", дії цього разу розгортаються в 1980-х.

І хоча його герої зовсім юні, пристрасті вони переживають неабиякі та потрапляють у складні ситуації, з якими впорається не кожен дорослий.

Кожне оповідання - окремий гостросюжетний епізод, органічно вбудований у всесвіт тодішніх Нових Будинків, відтворених автором із кінематографічною чіткістю й етнографічною точністю.

Наталія Могилевська "Худішаємо разом"

У цій книжці Наталія Могилевська ділиться історією своєї приголомшливої ​​трансформації. Вона наповнена не тільки корисними порадами, а й справжньою мудрістю. Наталя розповідає про своє життя, про те, як змогла подолати себе, як поборола депресію і знайшла сили зайнятися собою.

Разом зі своєю подругою, лікарем-ендокринологом і дієтологом Наталією Самойленко, вона розвінчує міфи про правильне харчування, висвітлює питання метаболізму і життєвого ритму, впливу на вагу сніданку, обіду та вечері, пояснює, що таке "глікемічний індекс" і як внутрішня гармонія пов'язана із зовнішнім виглядом. Поради та рекомендації, якими користувалася співачка, неодмінно допоможуть вам перетворитися і нарешті змінити своє життя!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-