Kyiv Comic Con презентує кінопроекти, що створюються за підтримки Держкіно

Kyiv Comic Con презентує кінопроекти, що створюються за підтримки Держкіно

Укрінформ
Четвертий фестиваль популярної культури Kyiv Comic Con відбудеться 19-20 травня в Українському домі. У кінопрограмі фестивалю буде представлено ряд кінопроектів, що створюються за підтримки Державного агентства з питань кіно.

Про це повідомляє прес-служба агентства.

"19 травня о 18:00 у кінозалі Українського дому розпочнеться презентація анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" від студії Animagrad. Режисер Саша Рубан розповість про роботу над мультфільмом, етапи його виробництва, особливості створення персонажів та їх характерів", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, одразу після цього розпочнеться презентація пригодницького екшену "Дике поле", знятого за мотивами роману "Ворошиловград" Сергія Жадана. Режисер стрічки Ярослав Лодигін нарешті відкриє таємницю, як "Ворошиловград" перетворився на "Дике поле", та поділиться цікавими історіями зі знімального майданчика, а продюсер Володимир Яценко анонсує дату виходу фільму в широкий прокат.

Читайте також: "Особливий погляд" у Каннах: кращим режисером визнали Лозницю

20 травня з 11:00 у кінозалі представлять два сімейних кінопроекти, що також створюються за підтримки Держкіно України. Це фантастичний фільм про пригоди пса-супергероя і хлопчика "Фокстер & Макс" від кінокомпанії "Prоnto Film" та фантастично-пригодницька картина "Бобот. Енергія Всесвіту" від mental dRive studio. Продюсери і режисери картин розкажуть про ідеї створення фільмів і покажуть частини кіноматеріалу.

О 13:00 у лекційній залі розпочнеться презентація повнометражного історичного екшн-фільму "Захар Беркут" від компанії Kinorob. Режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв розкаже, як перетворити класичний твір на надсучасне кіно, що буде цікаве українцям і міжнародній спільноті, а також відкриє таємницю, де саме відбудуться зйомки. Автор сценарію Ярослав Войцешек розповість, наскільки сюжет стрічки відрізняється від оригінального твору, чи з’являться нові герої, та поділиться враженнями від спільної роботи над сценарієм з американським колегою. Продюсер фільму Єгор Олесов розповість про грунтовну підготовку до зйомок, експедицію до Карпат та співпрацю з істориками та експертами, а також приголомшить масштабом запланованих сцен з візуальними ефектами та поділиться планами на майбутнє стрічки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-