Голлівудська актриса Ешлі Джадд подала в суд на Вайнштейна

Голлівудська актриса Ешлі Джадд подала в суд на Вайнштейна

Укрінформ
Голлівудська актриса Ешлі Джадд подала позов проти продюсера Харві Вайнштейна, звинувачуючи його в тому, що він зруйнував її кар'єру в помсту за знехтувані домагання.

У позові Джадд звинувачує Вайнштейна в наклепі, переслідуванні і порушенні чинного в штаті Каліфорнія закону про справедливу конкуренцію, повідомляє ВВС.

"Вайнштейн скористався своєю владою в індустрії розваг, щоб зашкодити репутації Джадд і обмежити її шанси знайти роботу", - йдеться в позовній заяві, поданій до лос-анджелеського суду в минулий понеділок.

Ешлі Джадд, відома кіноглядачеві по фільмах "Там, де серце", "Флірт із звіром", "Сутичка", "Фріда" і багатьох інших, була однією з перших, хто в 2017 році публічно звинуватив Вайнштейна в сексуальних домаганнях.

Зокрема, в 2017 році режисер фільму "Володар кілець" Пітер Джексон заявив, що в 1998 році розглядав кандидатуру Ешлі Джадд на одну з ролей в цьому фільмі, проте після переговорів з компанією Вайнштейна Джад "опинилася у чорному списку". Як зізнався режисер, Вайнштейн попередив його: з цією актрисою "замучишся працювати".

Вайнштейн зі свого боку заявляє, що не брав участі в кастингу цього фільму, і заперечує спроби завадити кар'єрі Джадд шкоду.

Читайте також: Продюсерська компанія Вайнштейна подасть заяву про банкрутство

Його представник зробив заяву, в якій говориться, що продюсер "не зводив наклеп на Джадд і жодним чином не втручався в її кар'єру".

Як повідомлялося, в жовтні 2017 року в США цілий ряд актрис, у тому числі Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу, звинуватили Вайнштейна у сексуальних домаганнях, після чого той був звільнений із заснованої їм компанії і виключений з цілого ряду професійних співтовариств.

Зараз Вайнштейну пред'явлено декілька звинувачень у згвалтуванні, залякуванні і харрасменті (переслідуванні).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-