Продюсерська компанія Вайнштейна подасть заяву про банкрутство

Продюсерська компанія Вайнштейна подасть заяву про банкрутство

Укрінформ
Продюсерська компанія братів Харві і Роберта Вайнштейнів у найближчі дні подасть заяву про банкрутство.

Через те, що зірвалися переговори про її продаж з групою інвесторів, в числі яких була підприємниця і колишній керівник управління США у справах малого бізнесу Марія Контрерас-Світ.

Про це йдеться в повідомленні компанії, пише Інтерфакс.

"Хоча ми визнаємо, що такий результат є вкрай небажаним для наших співробітників, наших кредиторів і потерпілих, у ради директорів немає вибору", - йдеться в документі. Рада директорів Weinstein Co. складається із трьох осіб, однією з яких є Боб Вайнштейн.

Як пише The New York Times, однією з причин зриву переговорів став судовий позов генерального прокурора штату Нью-Йорк до Weinstein Co. На думку прокурора, продаж компанії залишив би тих, хто постраждав від сексуальних домагань та інших порушень з боку Вайшнтейнів, без справедливої компенсації. При цьому прокурор не вимагав заборонити або призупинити продаж продюсерської компанії.

Читайте також: Генпрокурор Нью-Йорка подав в суд на братів Вайнштейнів

Сума угоди з Weinstein Co. склала б близько $500 млн з урахуванням боргу, що оцінюється в $225 млн.

Як повідомлялося, в жовтні 2017 року у США цілий ряд актрис, у тому числі Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу, звинуватили Вайнштейна в сексуальних домаганнях, після чого той був звільнений із заснованої ним компанії і виключений з цілого ряду професійних співтовариств.

Вайнштейн відкинув всі звинувачення в сексі без згоди жінок, однак визнав, що його поведінка принесла багато болю".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-