Оперна співачка Ольга Чубарева заспіває разом із італійськими метрами

Оперна співачка Ольга Чубарева заспіває разом із італійськими метрами

Укрінформ
Українська оперна діва Ольга Чубарева вперше заспіває на українській сцені у супроводі зірок всесвітньо відомої опери "Ла Скала" в рамках святкування п'ятиріччя міжнародного проекту Lady Opera.

Про це Укрінформу повідомила піар-менеджер проекту Lady Opera Ганна Шестак.

“Концерт Ольги Чубаревої та  метрів італійської оперної сцени відбудеться 17 квітня в Національному палаці мистецтв "Україна", а вже 18-го квітня вони виступатимуть в Одесі”, - сказала вона.

Ольга Чубарева

Співачка виступатиме у супроводі тенорів Лоренцо Декаро і Козімо Оресте. Обидва виконавці є відомими представниками італійської оперної сцени, зірками легендарної “Ла Скала” та оперного фестивалю в "Арена ді Верона". Керуватиме оркестром диригент Джорджо Крочі, який сподівається, що талановиту українку скоро побачить і почує "Арена ді Верона", "адже вона абсолютно гідна того, аби там виступати. Такий голос, таке бажання працювати, прагнення професійного пошуку, та ще й викладацька діяльність, ступінь доктора філософії... Неймовірно! Мене вражають і зачаровують такі люди", - каже диригент.

Читайте також: Operafest Tulchyn покаже ексклюзивну версію мюзиклу "Чикаго"

Жанр концерту організатори визначають як классік-кроссовер: у програмі як оперні арії, так і естрадні пісні, як світова класика, так і українська музика. За словами співачки, головна мета проекту - зробити оперу ближчою до українців та відкрити "вікно в Україну" для першокласних іноземних виконавців, які ще не виступали на наших майданчиках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-