Operafest Tulchyn покаже ексклюзивну версію мюзиклу

Operafest Tulchyn покаже ексклюзивну версію мюзиклу "Чикаго"

Укрінформ
Оперний фестиваль просто неба Operafest Tulchyn, що проводиться у Тульчині на Вінниччині, отримав ексклюзивне право на єдине виконання концертної версії бродвейського мюзиклу «Чикаго».

Про це у понеділок на прес-конференції у Вінниці заявила артдиректор фестивалю Ірина Френкель.

«Цьогоріч наш фестиваль отримав ексклюзивне право на єдине виконання концертної версії «Чикаго» - одного з найвідоміших мюзиклів «Бродвею». Копродакшн за участю американських солістів та українських митців став можливим за підтримки посольства США в Україні та наших меценатів. Зараз ми оголосили всеукраїнський кастинг для танцюристів, які можуть взяти участь  у постановці. Репетиційний період протягом 1,5 міс. проходитиме у Харкові», - повідомила Френкель.

За її словами, на фестивалі пролунають не лише культові хіти «Чикаго», а й композиції, що не увійшли до знаменитої  голлівудської стрічки.

Загалом, на концертах і виставах Оperafest Tulchyn прозвучать опери українською, італійською, німецькою та англійською мовами. Зокрема,  адаптований українською мовою «Мазепа» Петра Чайковського, перша україномовна постановка рок-опери «Ісус Христос – Суперзірка», а також «Дон Жуан» та грандіозний концерт «Гала-Вагнер».

Читайте також: Монсеррат Кабальє зустріла свої ювілейні 85 років у Києві

Як повідомляло агентство, цьогоріч Міжнародний оперний фестиваль просто неба Operafest Tulchyn відбудеться вдруге, він пройде у м. Тульчин 8-10 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-