Фотовиставку про життя Окуєвої покажуть у Львові

Фотовиставку про життя Окуєвої покажуть у Львові

Укрінформ
Виставку «Аміна: життя», присвячена пам’яті борця за свободу України в протистоянні російській агресії Аміни Окуєвої, відкриють у Львові.

Про це повідомили у прес-службі міськради.

«34 роки 4 місяці 25 днів 17 годин – рівно стільки прожила на цій землі Аміна. На виставці буде представлено 34 фотографії – 34 миті її яскравого, героїчного та стрімкого життя, присвяченого мужній та рішучій боротьбі за волю, справедливість, добро та любов», - зазначили у прес-службі.

В експозицію увійдуть 17 чорно-білих аматорських фотографій з особистого архіву Аміни. Вони ілюструють трагічні події Майдану і фронтове життя в гарячих точках неоголошеної війни на території суверенної України: Дебальцеве, Щастя, Зайцеве, Авдіївська промзона, Троїцьке, Світлодарська дуга.

Їх доповнять кольорові фотографії роботи Олександри Лисицької, талановитої фотохудожниці з Луганська. Вони розкривають образ Аміни - прекрасної та надзвичайно сильної жінки, здатної протистояти будь-яким загрозам.

Читайте також: У Дніпрі відкрилася виставка пам'яті Окуєвої

Виставка відкриється 26 березня у меморіальному музеї тоталітарних режимів «Територія Терору».

Фотографії вже експонувалась у Верховній Раді України, Українському домі в Києві та Музеї АТО в Дніпрі. Після Львова її покажуть в інших містах України, а також у Європі та  Америці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-