Названі лауреати музичної премії Brit Awards

Названі лауреати музичної премії Brit Awards

Фото, відео
Укрінформ
У Лондоні відбулася 38 церемонія вручення музичної премії Brit Awards. Переможцем у номінації "Світове визнання" став музикант Ед Ширан.

Про це йдеться на сайті премії.

Найкращою групою було названо Gorillaz.

Найкращим сольним виконавцем визнали репера STORMZY, а його альбом Gang Sings & Prayer також назвали найкращим у Британії.

Найкращою виконавицею стала Дуа Липа (її перший альбом вийшов у червні 2017 року). Співачка також отримала нагороду як "Кращий новий виконавець".

Читайте також: Українська група отримала престижну премію в Нью-Йорку

Переможцем у номінації "Найкращий міжнародний виконавець" став Кендрік Ламар. Найкращою міжнародною виконавицею назвали співачку Лорд.

У категорії "Найкращий відеокліп" переміг Sign Of The Times співака Гаррі Стайлза. Найкращою піснею визнали композицію Human у виконанні Rag'n'Bone Man.

Brit Awards — щорічна церемонія вручення музичних нагород Великої Британії в області поп-музики, заснована Британською асоціацією виробників фонограм. Уперше її було вручено в 1977 році (щорічно вручають з 1982). Для виконавців класичної музики є окрема премія Classical BRIT Awards, яку вручають у травні щороку, починаючи з 2000 р.

THE BRITs 2018 - PERFORMANCES / Фото: brits.co.uk

Як повідомляє 112 Україна, раніше Ед Ширан отримав премію "Греммі" за краще поп-виконання (Shape Of You), а також за кращий сольний поп-альбом під назвою ÷ (Divide).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-