Пірати злили в мережу копію

Пірати злили в мережу копію "Кіборгів"

Укрінформ
Команда картини «Кіборги» виявила незаконне розповсюдження піратської копії фільму у мережі інтернет.

Про це повідомляється на сторінці кінострічки у Facebook.

"Команда фільму “Кіборги” офіційно заявляє, що усі версії, які розповсюджують зараз в Інтернеті, є незаконною піратською копією фільму... Ми вважаємо неприпустимим жодне нелегальне копіювання та розповсюдження інтелектуальної власності навіть з патріотичною метою. Кошти, які ми зібрали за показ фільму, підуть на сплату податків, щоб підтримати наших хлопців на передовій, а також у Фонд “Повернись живим” на підтримку сімей загиблих кіборгів", - йдеться у повідомленні.

Водночас автори фільму зауважують, що за порушення авторського права, підтримку та поширення піратських копій винуватці нестимуть відповідальність і будуть покарані згідно з статтями 176 і 177 Кримінальний кодекс України ("Порушення авторського права і суміжних прав", "Порушення прав на винахід, корисну модель, промисловий зразок, топографію інтегральної мікросхеми, сорт рослин, раціоналізаторську пропозицію").

Читайте також: Іллєнко розказав про минулорічні рекорди українського кіно

Як повідомлялося раніше, прем'єра кінокартини “Кіборги” відбулася 7 грудня 2017 року.

За словами голови Державного агентства з питань кіно Пилипа Іллєнка, фільм став абсолютним українським рекордсменом вітчизняного прокату за весь період незалежності України. За два місяці прокату стрічку подивилися більше 310 тисяч глядачів, сума зборів становить понад 22,5 млн гривень.

Воєнна драма "Кіборги" присвячена одній із найбільш героїчних сторінок новітньої історії України - обороні Донецького аеропорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-