Держкіно дасть 2,7 мільйона на документальний фільм про українців у Голлівуді

Держкіно дасть 2,7 мільйона на документальний фільм про українців у Голлівуді

Укрінформ
Державне агентство України з питань кіно уклало контракт з компанією "Fresh Production Group" про надання фінансової підтримки документальному фільму "З України до Голлівуду".

Про це повідомляє прес-служба агентства. 

"Сума державної фінансової підтримки фільму становить 2 млн 705 тис. 32 грн при загальній вартості виробництва 3 млн 527 тис. грн. Завершення виробництва стрічки заплановане на осінь 2018 року", - ідеться в повідомленні.

Цей фільм про те, що українці відіграли неабияку роль у створенні славнозвісної "фабрики мрій", виникненні "Оскара" та сприяли появі найкращих американських фільмів, які увійшли в історію світового кіномистецтва. Майже кожен з них має свою зірку на "Алеї слави", "Оскара" чи "Золотого глобуса", але найважливіше, що всі вони не тільки збагатили Голлівуд своїм талантом, а й принесли в нього власну культуру.

Читайте також: Людмилу Гурченко увічнять у бронзі в центрі Харкова

Проект "З України до Голлівуду" став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисери стрічки - Галина Кувивчак-Сахно та Станіслав Сукненко, автор сценарію - Станіслав Сукненко, продюсери - Олег Щербина та Юлія Чернявська. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-