"Кіборгів" покажуть у країнах Балтії, Польщі та Канаді

Укрінформ
Фільм Ахтема Сеїтаблаєва про захисників Донецького аеропорту "Кіборги" скоро вийде в прокат у кількох дружніх до України державах.

Про це повідомила продюсер фільму Іванна Дядюра на прес-конференції, присвяченій виходу "Кіборгів" на широкі екрани України. 

"В першу чергу ми знімали цей фільм для України, щоб його бачили в Україні, тому що ця тема нам дуже болить і це наша новітня історія. Але коли ми робили цей фільм, ми розуміли, що необхідно, щоб цей фільм також бачили у світі, тому що у нас і досі триває війна, - щоб знали і пам'ятали, що відбувається в Україні. Зараз є зацікавлення у прокаті цього фільму в країнах Прибалтики, у Польщі та Канаді", - сказала Дядюра. 

Крім того, за її словами, вже є домовленість із МЗС про те, аби стрічку протягом року показували в українських посольствах у різних куточках світу.

Читайте також: "Кіборги" зібрали аншлаг у Чернігові

"Ми хотіли в цьому фільмі розказати, що дуже важливо чути один одного, намагатися достукатися один до одного, тому що дуже тривалий час нам не давали такої можливості, сіючи між нами страх. Адже коли ми один одного боїмося, то не думаємо про те, що у нас погані дороги, що немає верховенства права, гідної старості для літніх людей, немає високої якості навчання для наших дітей... Ми, звичайно, хочемо показувати наш фільм і за кордонами нашої держави, щоб розповісти, що у нас точиться не громадянська війна, у нас цивілізаційний вибір між радянським минулим і, сподіваюсь, європейським майбутнім", - підкреслив Сеїтаблаєв. 

Фільм "Кіборги: Герої не вимарають" виходить в український прокат 7 грудня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-