"Кіборги" зібрали аншлаг у Чернігові

Укрінформ
У Чернігові з великим успіхом пройшов допрем'єрний показ фільму режисера Ахтема Сеїтаблаєва "Кіборги".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сценарій написаний Наталією Ворожбит за реальними спогадами реальних бійців, серед яких Кирило Недря (позивний "Доцент"), Євген Жуков ("Маршал"), капітан Євген Межевікін (Адам), Олександр Сергійович Трепак (позивний "Редут"), який майже два місяці очолював захист Донецького аеропорту та багато інших", - розповів на презентації Сеїтаблаєв.

Він розповів, що в основі фільму лежать реальні події 2014 року, які відбувалися в Донецькому аеропорту. 40% стрічки було відзнято на Чернігівщині, зокрема на злітно-посадковій смузі аеродрому "Півці" та на полігоні в Гончарівському. Сцени танкових боїв допомогли відтворити бійці 1-ї окремої танкової бригади, які взимку 2014-го брали участь у боях під аеропортом.

Головну роль - командира з позивним "Серпень" - зіграв актор В’ячеслав Довженко. Аби вжитись у роль, він особисто спілкувався з учасниками оборони ДАПу.

Допрем'єрний показ фільму у Чернігові пройшов з аншлагом. На презентації було чимало молоді та учасників бойових дій.

Читайте також: У Дніпрі відбувся допрем'єрний показ фільму «Кіборги»

Творці фільму нагадали, що 5 грн з кожного проданого квитка на сеанс "Кіборгів" підуть на підтримку родин загиблих героїв. Ця благодійна акція діятиме під час показу стрічки в усіх кінотеатрах України.

Офіційна ж прем'єра фільму про оборонців Донецького аеропорту відбудеться 6 грудня - у День Збройних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-