Скільки зберуть восьмі

Скільки зберуть восьмі "Зоряні війни": оприлюднені прогнози щодо зборів

Укрінформ
Експерти оприлюднили свої прогнози щодо касових зборів фільму "Зоряні війни: Останні джедаї".

Про це повідомляє oKino.ua.

На сьогодні «Пробудженню Сили», сьомому епізоду «Зоряних воєн», належить рекорд за касовими зборами у прем'єрні вихідні домашнього прокату. Фільм заробив 248 мільйонів доларів.

На старті сиквели зазвичай збирають менше за своїх попередників. Так, наприклад, «Ера Альтрона» заробила в стартовий вікенд американського прокату 191 мільйон доларів, у той час як перші «Месники» зібрали 207 мільйонів.

Виходячи з цього, «Останнім джедаям» аналітики прогнозують трохи менший комерційний успіх, ніж мало «Пробудження Сили». А саме, за даними THR, - суму, що трохи перевищує 200 мільйонів доларів.

На сьогодні є лише три фільми, які подолали на старті позначку в 200 мільйонів доларів: «Пробудження Сили», «Месники» і «Світ Юрського періоду». До речі, спін-оф космічної саги «Бунтар-один» зібрав 155 мільйонів, але у продовження основної лінії, безумовно, більший потенціал.

Читайте також: Зоряні війни: фільм про молодого Гана Соло поповнила зірка "Месників"

У свою чергу Collider передбачає, що загальні світові збори за весь період прокату «Останніх джедаїв», швидше за все, наблизяться до результату «Пробудження сили», яке зібрало більше як два мільярди доларів («Бунтар-один» заробив трохи більше як мільярд).

В український прокат фільм "Зоряні війни: Останні джедаї" виходить 14 грудня 2017 року.

Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-