Зоряні війни: фільм про молодого Гана Соло поповнила зірка

Зоряні війни: фільм про молодого Гана Соло поповнила зірка "Месників"

Укрінформ
Режисер Рон Говард у процесі перезйомок і дозйомок безіменного проекту про молодість Гана Соло додав ще одну зірку до акторського склау.

До картини долучився Пол Беттані, який раніше знімався у Говарда в «Іграх розуму» і «Коді да Вінчі», а також виконав роль Віжена у "Месниках" за коміксами Marvel, повідомляє oKino.ua із посиланням на Empire.

Кого саме зіграє Беттані, не повідомляється. Творці проекту зберігають ім'я і характер його персонажа в таємниці. Однак відомо, що дехто з колишнього акторського складу, затвердженого ще попередніми постановниками Філом Лордом і Крісом Міллером (які, нагадаємо, залишили свій пост через творчі розбіжності зі студією), не змогли повернутися на майданчик для додаткових зйомок. Це, зокрема, Майкл К. Вільямс, в якого виникли накладки з розкладом.

Можливо, Пол Беттані якраз і замінить Вільямса. Актори, звичайно, між собою зовсім не схожі. Але в тому разі, якщо персонаж носить костюм і маску (наприклад, шолом штурмовика), це ролі не грає.

Читайте також: Зоряні війни: у фільмі про молодого Гана Соло засвітилася дружина Чубакки

Нагадаємо, спін-оф "Зоряних воєн" про молодого Гана Соло досі не має офіційної назви. У головних ролях в ньому знялися Олден Еренрайк, Вуді Гаррельсон, Емілія Кларк, Тенді Ньютон і Дональд Гловер.

Фото: celebrityflow.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-