У столичній підземці відкрили арт-проект «Закохані в життя»

У столичній підземці відкрили арт-проект «Закохані в життя»

Фото
Укрінформ
У столичному метрополітені відкрився перший в Україні міжнародний арт-проект "Закохані в життя". 

Про це під час відкриття проекту на станції "Золоті ворота" заявила речниця столичної підземки Наталка Макогон, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Міжнародний арт-проект "Закохані в життя" / Фото: Овсяннікова Юлія. Укрінформ

"Я горда, що в нас є частина людей, які показують приклад. Це люди, які люблять подорожувати, не бояться відкривати щось нове. І тому я рада, що у нас такий великий проект, який розміщений на 6 станціях столичного метро", - сказала Макогон.

Як зазначила куратор проекту Олександра Сорокіна, на станціях столичного метрополітену "Золоті ворота", "Арсенальна", "Театральна", "Печерська", "Політехнічний інститут" та "Поштова площа" розміщено більше 60 фотографій - 11 історій життя. 

Вона зазначила, що арт-проект "Закохані в життя" ("MuseforYouth") об'єднав навколо себе людей різних світоглядів та професій -  стилістів, фотографів, флористів, декораторів, митців, візажистів, кухарів, операторів, спортсменів. 

"Ми хотіли розказати Україні і світу про відомих та невідомих українців, що вже віднашли свій життєвий шлях та слідують за своєю музою. У кожного героя фотосвітлини своя історія та власний шлях", - розповіла Сорокіна.

Експозиція має зворотній зв'язок, адже кожен українець може стати її частиною та опублікувати власну історію на сторінці офіційної групи арт-проекту в соціальній мережі Facebook під хештегом #muse4youth. 

Читайте також: Чим здивують вихідні: Рембрандт, Пікассо і Далі

Виставка "Закохані в життя" триватиме на 6 станціях протягом двох місяців. 

Арт-проект "Закохані в життя" ("MuseforYouth") проходить у рамках інформаційної кампанії "Київ - європейський" за ініціативи креативної команди "Elster kreativagentur" та за підтримки Департаменту суспільних комунікацій і "Київського метрополітену".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-