Чим здивують вихідні: Рембрандт, Пікассо і  Далі

Чим здивують вихідні: Рембрандт, Пікассо і Далі

Афіша
Укрінформ
На цих вихідних закладаємо "капсулу часу", насолоджуємося світовими шедеврами та пробуємо себе у кіно. 

Концерт «Чорна діра київського метрополітену»

Перше мегашоу проекту «Офіс індустріального жаху». Колонки по всьому залу, єдиного пульта мікшера немає, кожен музикант прив’язаний до якихось колонок. В залі перебуватиме кілька саунд-систем. Звук валитиме з усіх боків.

Те, що чує глядач, залежить від того, в якому місці залу він знаходиться: якщо стояти близько до колонок з нойз-гітарою і саундскейпом, то буде схоже на групу Violence and Sacred, якщо обійти гітариста і встати між ним і басистом, то це чистий Shellac, якщо зайти в кут, де можна почути бас і синті, то це однозначно Parlament.

Коли: 22 вересня  20:00

Де: Зона креативних мануфактур Izone (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: 5 грн. Платити можна жетончиками метро.

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль короткого метру «Де кіно. Епізод 2»

На два дні студійний комплекс FILM.UA площею 3 га перетвориться на оазу сучасного українського кіно. У фокусі фестивалю – короткі метри та сучасні технологічні тренди. Місія – створити відкритий майданчик для розвитку українського кіно, котрий буде доступний кожному. Сформувати нове покоління людей, яке любить якісне кіно та розуміється на ньому. Програма фестивалю.

Коли: 22  - 23 вересня

Де: FILM.UA Group (вул. М. Закревського, 22) 

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Виступ Junket

Проект утворився спонтанно на художній виставці, де учасники Atomic Simao (Junky Soulz і Nick Shostov) створили симбіоз з електронного звучання і живих інструментів (саксофон, флейта).

Специфікою дуету є те, що вони грають композиції в онлайн-режимі з нуля, без репетицій та готових схем. Це імпровізаційний фреш, що створюється безпосередньо перед слухачем. Стилістика дуету охоплює такі жанри як break-beat, funk, electro dub, minimal house і drum’n’bass.

Коли: 22 вересня  23:00

Де: Літературно-артистичний клюб «Х.Л.А.М» (вул. Межигірська, 23/22)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Передаукціонна виставка «Editions»

На передаукціонній виставці будуть представлені роботи найвідоміших світових художників, а також творіння вітчизняних класиків і шістдесятників.

Одна з перлин колекції – офорт «Святий Ієронім у темній кімнаті» голландського художника Рембрандта ван Рейна. Рідкісні гравюри та офорти старих майстрів – Піранезі, Дюрера, Саделер, Раймонд, Шишкіна, Богаєвського.

Серед інших топ-робіт аукціону – творіння Сальвадора Далі, Пабло Пікассо, Альберто Джакометті, Анрі Матісса, Овсепа Пушмана з оригінальними підписами авторів. Родзинки аукціону – твори великого японського майстра Кацусіки Хокусая.

Коли: 20 - 27 вересня

Де: Аукціонний дім «Золотое Сечение» (вул. Первомайського, 4)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль «АААанімаційне божевілля» від #KISFF

Найбільш божевільні та найкращі анімаційні роботи з усього світу в програмі фестивалю. 13 анімаційних робіт буде представлено в програмі, зокрема, стрічки з Німеччини, Великої Британії, Бельгії, Угорщини, Швейцарії, Чехії, Естонії, Франції та України. Це далеко не ті мультики, до яких звикли в дитинстві чи по телебаченню. Розклад.

Коли: 21 вересня  - 4 жовтня

Де: Кінотеатр «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26)

Скільки: 40 - 80 грн

Більше інформаціїFacebook

Виступ Teatr-Pralnia

Суворий фольклор. Староукраїнські пісні в сучасній інтерпретації. Музично-театральний перфоманс, який мало почути — його треба бачити. Teatr-Pralnia – це візуальна музика з українським характером.

Коли: 22 вересня 20:00

Де: Мистецько-гастрономічний простір «Остання Барикада» (Майдан Незалежності, 1)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль прогресивної музики «Next Sound»

У цьому році, на п’ятому фестивалі прогресивної і експериментальної музики Next Sound відвідувачі зможуть послухати неординарних музикантів, отримати знання про звук і роботу з ним на навчальних лекціях, і з головою поринути в медіа-арт кращих українських художників.

Коли: 21 - 23 вересня

Де: Closer Art Centre (вул. Нижньоюрківська, 31)

Скільки: 250 - 700 грн

Більше інформаціїFacebook

Зустріч «Kyiv Vinil Music Fair»

Найбільший щомісячний всеукраїнський зліт колекціонерів вінілових пластинок, платформа для спілкування меломанів і аудіофілов. Захід має на меті популяризувати культуру споживання музики, залучення нової аудиторії до високих аудіо стандартів.

Коли: 23 вересня 10:00

Де: Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль «Ulichnaya Eda»

Перший осінній фестиваль Ulichnaya eda. September 2017 буде присвячений абсолютному поклонінню локальним фермерським продуктам. Приходь на Платформа арт-завод, щоб в одну мить переміститись на ферму, де завжди сонячно, спокійно і дуже смачно.

Коли: 23 - 24 вересня

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 100 грн

Більше інформаціїFacebook

Спортивний фестиваль Global Fit

Протягом двох днів професійні тренери проведуть заняття із фітнесу, змагання із кроссфіту, бої ММА. Всіх учасників Global Fit очікують конкурси, призи і приємні сюрпризи від партнерів. У рамках Global Fit буде проходити спеціалізована виставка спортивних товарів.

Коли: 23 – 24 вересня

Де: Криша ТРК «Проспект» (вул. Гната Хоткевича, 1-Б)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Міжнародне ножове шоу «Сталева грань»

«Сталева Грань» - найбільший тематичний захід, на якому ви знайдете найбільший вибір ножів у нашій країні. Крім того, «Сталева Грань» - це не просто виставка, а шоу із різноманітною насиченою програмою: ковальскі майстер-класи, шабельні бої, свято вогнів. Майстри фестивалю обіцяють викувати «Капсулу часу» в яку помістять цікаві речі, що розповідають про них, про їх роботу, побут, життя, яку відкриють аж у 2121 році.

Коли: 23 – 24 вересня

Де: Виставковий центр АККО Інтернешнл (Победы проспект, 40Б)

Скільки: 50 грн

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-