Кабмін схвалив президентські гранти для молодих кінематографістів

Кабмін схвалив президентські гранти для молодих кінематографістів

Укрінформ
Кабінет Міністрів схвалив проект розпорядження глави держави про призначення грантів Президента України молодим діячам у галузі кінематографії для створення та реалізації творчих проектів.

Таке рішення ухвалено на засіданні Кабміну в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За пропозицію Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, цей проект документа був ухвалений без обговорення, відповідно до параграфу 21 регламенту Кабінету міністрів.

Читайте також: Британці знімуть у Чорнобилі кадри для стрічки про дику природу

Згідно із документом, гранти Президента України у галузі кінематографії в 2017 році для створення і реалізації творчих проектів рекомендовано присудити режисеру Ользі Гавриловій - для створення анімаційного короткометражного фільму «Світ навпаки» на базі Товариства з обмеженою відповідальністю «Студія «Червоний собака» (м. Київ); режисеру Максиму Наконечному - для створення ігрового короткометражного фільму «Новий рік у сімейному колі» на базі Товариства з обмеженою відповідальністю «ТАБОР» (м. Одеса); а також режисеру Ернесу Сарихалілову - для створення ігрового короткометражного фільму «Цвях» на базі Громадського об’єднання «КримСОС» (м. Київ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-