Стало відомо, хто став офіційним туроператором «Євробачення- 2017»

Стало відомо, хто став офіційним туроператором «Євробачення- 2017»

Укрінформ
Національна телекомпанія України (НКТУ) обрала офіційного туристичного оператора "Євробачення-2017" - компанію "Пілот".

Відбір НТКУ як мовник-організатор конкурсу у Києві проводила з листопада, повідомляє прес-служба телекомпанії.

"Онлайн-сервіс туристичного оператора "Євробачення" має бути максимально зручним для замовлення та оплати готельних номерів. Також туроператор повинен запропонувати готельні номери різних цінових категорій", – зазначив виконавчий продюсер "Євробачення-2017" Олександр Харебін.

Як зазначається, під час вибору туристичного партнера "Євробачення-2017" враховувалися вимоги та стандарти Європейської мовної спілки. Важливими критеріями відбору був досвід компанії на ринку, репутація, а також наявність достатньої матеріально-технічної бази.

У свою чергу генеральний директор компанії "Пілот" Олена Корчинська пообіцяла врахувати побажання кожної країни, "щоб усім було комфортно і про Україну лишилися якнайкращі враження".

Бронювання місць в офіційних готелях "Євробачення-2017" на період проведення міжнародного пісенного конкурсу в Києві розпочнеться після церемонії передачі ключів меру Києва від мера Стокгольма – міста, яке було господарем конкурсу в 2016 році.

Нагадаємо, що 62-й за ліком міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" навесні 2017 року прийматиме столиця України. Свою участь у конкурсі підтвердили 43 країни. Це рекордна кількість учасників, яка за всю історію "Євробачення" повторювалася лише двічі – у 2008 і 2011 роках.

Головною ареною пісенного конкурсу наступного року обрано Міжнародний виставковий центр. Півфінали "Євробачення-2017" у Києві відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-