Фільм Укрінформу увійшов до програми показів міжнародного кінофестивалю

Фільм Укрінформу увійшов до програми показів міжнародного кінофестивалю

Укрінформ
Короткометражний документальний фільм Укрінформу "Капелан" увійшов до офіційної програми показів ІІІ Міжнародного кінофестивалю "Світло", що проходитиме з 11 до 13 грудня 2016 року в кінотеатрі "Кінопанорама" в Києві.

Про це повідомляється на офіційному сайті Міжнародного кінофестивалю "Світло". 

"Капелан" увійшов до номінації "Короткометражний документальний фільм". Серед інших номінантів ще представлений фільм Руслана Ганущака "Брат за брата" - про участь грузинських побратимів у визвольній війні України проти російських агресорів в Широкиному в квітні 2015 року - та фільм Олександра Шишкіна "Стремящийся к победе" - з історією двох сестер, що долають страх і біль на шляху до перемоги. 

Показ документального фільму "Капелан" відбудеться в перший день кінофестивалю, 11 грудня.

З 11 по 13 грудня 2016 року в кінотеатрі "Кінопанорама" пройде ІІІ Міжнародний кінофестиваль "Світло". В кінопоказі візьмуть участь фільми з України, Іспанії, Аргентини, Нової Зеландії, Індії,  Ізраїлю, США та інших країн. Захід проходить за підтримки Міністерства культури України та КМДА.

У жовтні 2016 року знімальна команда Укрінформу - Дмитро Флорін і Катерина Завада - відвідала місто Мар'їнка Донецької області та зняла короткометражний документальний фільм про роботу військових капеланів у зоні АТО. "Капелан" - це історія про трьох українських священнослужителів на передовій, один з яких - жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-