За

За "Хроніками Амбера" знімуть серіал

Укрінформ
Творець серіалу «І мертві підуть» Роберт Кіркман перенесе на телеекрани фентезійну сагу Роджера Желязни «Хроніки Амбера», яка послужила одним з головних джерел натхнення для «Гри престолів».

Про це повідомляє КиноПоиск.

Виробництвом займеться студія Skybound Entertainment. Подробиці екранізації, так само як і дата виходу, поки залишаються не відомими. Імена сценаристів, режисерів і акторів будуть оголошені пізніше. Сам Kirkman є великим шанувальником серії і називає проект своєю давньою мрією, уточнює The Hollywood Reporter.

«Хроніки Амбера» — серія з десяти романів Роджера Желязни, опублікованих у період з 1970 по 1991 рік і проданих загальним накладом понад 15 мільйонів примірників. Перша частина циклу розповідає про одного з членів сім'ї, що володарює в Амбері, — Корвіна, котрий здатен переміщатися між паралельними світами. Друга частина присвячена його синові Мерліну.

Про вплив «Хронік Амбера» на свою творчість не раз розповідав Джордж Р. Р. Мартін, автор циклу «Пісня Льоду і Полум'я» і давній друг фантаста. Після смерті Желязни в 1995 році Мартін написав есе: «Коли я вперше прочитав його книги, моєю спиною пробіг холодок, і я усвідомив, що фентезі для мене більше не буде таким, як колись. Він учинив величезний вплив на жанр і на моє життя».

Роберт Кіркман прославився завдяки коміксам «І мертві підуть» та їхній телевізійній адаптації. Новий телепроект Кіркман «Вигнанець» стартував у червні на каналі Cinemax.

Фото: philologist.livejournal.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-