"Гра престолів": сьомий сезон - улітку

Укрінформ
Сьомий сезон серіалу «Гра престолів» вийде в ефір улітку 2017 року.

Про це повідомляє Lenta.Ru.

Всі попередні сезони серіалу зазвичай стартували в квітні, крім прем'єрного епізоду першого сезону, який показали 8 вересня 2011 року, і першого епізоду третього сезону, що вийшов в ефір 31 березня 2013 року.

Глядачі побачать сім серій. Зйомки, які почнуться наприкінці поточного літа, проходитимуть у Північній Ірландії, Іспанії та Ісландії.

Таким чином, через пізній запуск серіал не зможе претендувати на телевізійну премію «Еммі». 

Як нагадує The Hollywood Reporter, про перенесення виходу в ефір нового сезону серіалу стало відомо 6 липня. Продюсери Девід Беніофф та Ден Вайсс уточнили, що таке рішення було ухвалене через сонячну погоду. «В кінці шостого сезону за сюжетом настала зима, а це означає, що сонячна погода не підходить для початку зйомок», — пояснили вони. При цьому точну дату виходу сезону не уточнили.

30 червня Беніофф та Вайсс розповіли, що восьмий сезон серіалу буде останнім. Вони також припустили, що сьомий і восьмий сезони мають включати в сукупності 13 епізодів.

«Гра престолів» — фентезі-серіал, заснований на циклі романів американського письменника Джорджа Мартіна «Пісня льоду і полум'я». Виходить із 2011 року. Проект прославив багатьох тоді маловідомих й акторів-початківців, зокрема Емілію Кларк, Кита Харінгтона, Софі Тернер і Мейсі Вільямс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-