У Криму «виділили ділянки» для «ветеранів» агресора на братському цвинтарі

У Криму «виділили ділянки» для «ветеранів» агресора на братському цвинтарі

Укрінформ
У Севастополі, в тимчасово окупованому Криму, загарбники "виділили ділянки" для "ветеранів" агресора на братському цвинтарі.

Про це повідомляє Асоціація з реінтеграції Криму у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Достатньо трагікомічний скандал в окупантів виник у Севастополі щодо "виділень ділянок" для "ветеранів" агресора на покинутих землях біля сіл Орлівка та Полюшко... як "раптово виявилося" на "виділеній" землі знаходився знесений ще в 1970-х роках "братський цвинтар", де знайшли вічний притулок останки 296 бійців 387 дивізії, які загинули при звільненні Північної сторони" Севастополя", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що про "раптову знахідку могил бійців" повідомив злочинний "керівник пошукового об'єднання ДОСААФ" "Крим-Севастополь-пошук" Андрій Могила.

Читайте також: Лубінець: Наразі налічується 216 політв'язнів, яких росіяни затримали у Криму

"Природно, що таке "раптове" виявлення поховань та його обговорення в підконтрольних агресору "медіа", попре очевидну пропагандистську "незручність сюжету", сталося з дуже простої причини: у Севастополі навіть найгірші землі території міськради у Полюшка, для окупантів надто цінні, щоб віддавати їх "новим ветеранам", а не під багатоквартирну забудову для російських колонізаторів", - підкреслили в Асоціації з реінтеграції Криму.

Раніше Укрінформ повідомляв, що окупанти видали 600 наказів на отримання у Криму землі для військових злочинців.

Фото: Асоціація з реінтеграції Криму / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-