У Криму більш ніж місяць не можуть знайти затриманого ФСБ Ісмаїла Шемшедінова

У Криму більш ніж місяць не можуть знайти затриманого ФСБ Ісмаїла Шемшедінова

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму вже більше місяця не можуть знайти кримчанина Ісмаїла Шемшедінова, якого 26 січня затримала ФСБ РФ. 

Про це повідомила «Кримській солідарності» мати затриманого Ельзара Абібулаєва, передає Укрінформ.

"26 січня силовики увірвалися до будинку Ельзари Абібуллаєвої у селищі Кіровському Кіровського району Криму та розпочали обшук. Вони затримали та відвезли у невідомому напрямку її сина — Ісмаїла Шемшедінова, пообіцявши, що через три дні той вийде на зв'язок. Але вже більше місяця його сім'я не знає ні про те, чи живий Ісмаїл, ні про те, де він знаходиться", - йдеться у повідомленні.

Ісмаїл Шемшедінов Фото: Кримська солідарність
Ісмаїл Шемшедінов Фото: Кримська солідарність

Ельзара Абібуллаєва розповіла, що силовики швидко прочитали ухвалу російського суду, відмовившись пояснити причини обшуку та затримання, а також не залишили жодних документів щодо слідчих дій. Силовики вивели її сина у двір на холод у футболці та спортивних штанах, посадили в мікроавтобус та відвезли в невідомому напрямку.

Абібулаєва також повідомила, що зверталася практично до всіх силових органів РФ у Криму, проте ніде їй так і не повідомили, де знаходиться її син.

Читайте також: Російський суд продовжив арешт кримської татарки Леніє Умерової до 4 травня

Ісмаїлу Шемшедінову 28 років. Жив у Кіровському, працював масажистом, за фахом медбрат. Це не перше викрадення жителів Криму, коли силовики тримають у таємниці особи викрадачів та перебіг справи.

Як повідомляв Укрінформ, у Севастополі люди у формі викрали 22-річного кримського татарина Фархода Солієва. Про його місцезнаходження також невідомо.

Пізніше російські силовики заявили, що встановили місцеперебування зниклого у тимчасово окупованому Криму кримського татарина Фархада Солієва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-