У Криму росіяни переміщують техніку через значні втрати на фронті - партизани

У Криму росіяни переміщують техніку через значні втрати на фронті - партизани

Фото
Укрінформ
У тимчасово окупованому Сімферополі росіяни переміщують військову техніку через великі втрати в Запорізькій області та під Авдіївкою, а в Євпаторію масово завозяться радянські самохідні артилерійські установки 2С1 "Гвоздика".

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Наші агенти зафіксували переміщення БМП- 3 і БТР-82АМ в Сімферополі. У зв'язку з великими втратами в Запорізькій області, а також під Авдіївкою, окупанти видавлюють усі свої можливості для заповнення втрат",- йдеться у повідомленні.

Партизани також зазначають,що в Євпаторію масово завозяться радянські самохідні артилерійські установки 2С1 "Гвоздика", які так само масово і знищуються на фронті.

"У зв'язку з серйозними втратами в рядах ЗС РФ, вони вимушені знову вдаватися до використання застарілої техніки. Ця техніка зовсім не нова і далеко не пристосована для нинішніх бойових дій. Вони відправляють своїх солдатів на техніку, яка з великою вірогідністю може зламатися в найкритичніший момент. Але російський режим не надає великого значення людським життям, навіть життям своїх власних громадян", - наголошують в "АТЕШ".

Читайте також: Кримчанам пропонують списати борги в обмін на підписання контракту із ЗС РФ

Раніше повідомлялося, що російські загарбники готуються до оборони тимчасово окупованого Криму. Вони перекидають вантажний транспорт до Джанкоя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-