Верещук радить цивільним росіянам чимшвидше виїжджати з Криму

Верещук радить цивільним росіянам чимшвидше виїжджати з Криму

Укрінформ
Віцепрем’єр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала цивільних росіян, які перебувають у Криму, залишити український півострів.

Про це голова Мінреінтеграції написала у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«На що розраховують багато тисяч росіян, які останніми роками незаконно заїхали в наш Крим. Бо, зазвичай, все неприємне трапляється раптом.  Коли впаде кримський міст (це питання часу, це очевидно), коли буде перерізано сухопутний коридор, коли почнуться наземні бої на півострові, що вони робитимуть?», – зауважила Верещук.

Вона констатувала, що швидко покинути півострів тисячам цивільних не вдасться, адже з перерізаними шляхами, коли навколо бої, здійснити це нереально.

«Тому звертаюсь до цивільних росіян, які незаконно перебувають на півострові. Перебування в українському Криму для вас є небезпечним. Їдьте. Не легковажте», – наголосила очільниця Мінреінтеграції.

Читайте також: Рух спротиву в Криму зростає з кожним днем - представництво Президента в АРК

Як повідомлялося, Сили оборони України регулярно б'ють по тилах російських загарбників у тимчасово окупованому Криму. Зокрема, 22 вересня був успішно завдано удару по штабу командування Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

На думку військового експерта полковника запасу Військово-морських сил ЗСУ Владислава Селезньова, таким чином Сили оборони, імовірно, готують поле для майбутньої битви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-