ЗСУ показали, що російська система С-400 не варта мільярдів доларів - Буданов

ЗСУ показали, що російська система С-400 не варта мільярдів доларів - Буданов

Укрінформ
Успішні атаки України на військові об’єкти РФ у тимчасово окупованому Криму негативно позначаються на світових продажах російських систем ППО С-400.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, передає Укрінформ із посиланням на Голос Америки.

“Збройні сили України розбивають діри у заявленій військовій перевазі Росії, показуючи, що її система ППО наступного покоління С-400 не варта мільярдів доларів, за які Москва продає її на світовому ринку”, – сказав Буданов в інтерв’ю виданню The War Zone,  

Читайте також: Президент подякував СБУ і ВМС за «тріумф» у знищенні ворожого комплексу ППО у Криму

Атаки, за його словами, демонструють, що “розхвалена ракетна система “земля-повітря” С-400 “Тріумф” не може захистити російських окупантів на півострові, і це своєю чергою “потенційно підриває продажну рекламу Кремля”.

Керівник ГУР пояснив, що демонстрація "очевидної неспроможності російських систем ППО”, робить їх менш прибутковими на світових ринках озброєнь.

Читайте також: Буданов - про удар по штабу ЧФ у Севастополі: Серед тяжкопоранених є генерали

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 14 вересня військова контррозвідка СБУ та ВМС України знищили комплекс ППО "Тріумф" у Євпаторії в тимчасово окупованому Криму. По цілі ефективно відпрацювали безпілотники та ракети "Нептун".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-