Кримські партизани допомогли Силам оборони завдати удару по російському підводному човну – ЦНС

Кримські партизани допомогли Силам оборони завдати удару по російському підводному човну – ЦНС

Укрінформ
Севастопольське підпілля передало важливу інформацію, яка допомогла завдавати удару по російському підводному човну “Ростов-на-Дону”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр національного спротиву із посиланням на партизанський рух "Атеш".

Партизани з руху “Атеш” навели ракетний удар по підводному човну РФ, який базується у тимчасово окупованому Севастополі.

Читайте також: Контррозвідка СБУ та ВМС знищили комплекс ППО «Тріумф» у Євпаторії - джерела

"Протягом минулого тижня наші люди вели активну діяльність щодо виявлення важливих військових цілей противника. Були залучені агенти з різних сфер: цивільні, військовослужбовці Чорноморського флоту Росії та працівники ремонтного заводу (на ньому проходив останній етап ремонту однієї з цілей). Наслідками роботи зрештою стало те, що великий десантний корабель "Мінськ" та підводний човен “Ростов-на-Дону” успішно вражені”, – повідомляють партизани.

Як повідомляв Укрінформ, у Севастополі вночі 13 вересня пролунали потужні вибухи. У Міністерстві оборони РФ заявили про атаку крилатими ракетами на судноремонтний завод ім. Орджонікідзе, внаслідок якої пошкоджені два кораблі.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов заявив, що ворожі великий десантний корабель "Ростов-на-Дону" та підводний човен після атаки Сил оборони на судноремонтний завод ім. Орджонікідзе в Севастополі відновленню не підлягають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-