Удар по 126-й гвардійській бригаді РФ тимчасово оголив ділянку західного Криму – Буданов

Удар по 126-й гвардійській бригаді РФ тимчасово оголив ділянку західного Криму – Буданов

Укрінформ
Знищення 126-ї бригади Чорноморського флоту РФ тимчасово оголило ділянку західного берега Криму, тому російське командування змушене терміново вживати заходів та перекидати ППО з інших ділянок фронту.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю Крим.Реалії заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

«Цей дивізіон, станом на зараз, припинив свою роботу. Так, вони будуть його відновлювати, будуть замінювати машини, систему змінювати, але він деактивований», - заявив Буданов.

Керівник розвідки відмовився розкривати деталі спецоперації та відзначив, що це на певний час оголить окрему ділянку західного берега Криму.

Відповідаючи на питання, наскільки удари по Криму міняють логістику ворога на півострові, Буданов заявив: «Не сильно. Логістику сильно вони не змінять, але вони значно ускладнюють діяльність усього угруповання та, скажімо так, саму систему захисту Криму. Коли йде мова про систему ППО та склади ракетного озброєння, першочергово - це ракети ППО, так, вони будуть приймати швидко міри, але комплекс ППО це ж не така річ, яка повсюди валяється, вони Москву он не можуть захистити, тому що постягували все на фронт. А тут треба додатково зараз комплекси знімати. Це помилкове судження, що у Росії склади забиті цим. Щоб залатати цю дірку, тепер будуть реально звідкись перетягувати ракетні комплекси туди».

Читайте також: Без бойових дій повернути Крим неможливо – Буданов

Як повідомлялося, раніше у ГУР підтвердили удар по 126-й гвардійській бригаді РФ в окупованому Криму. Це є спільною спецоперацією військової контррозвідки Служби безпеки та Збройних сил України.

Фото: РБК-Україна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-