Рада з питань когнітивної деокупації Криму провела друге засідання

Рада з питань когнітивної деокупації Криму провела друге засідання

Укрінформ
Учасники другого засідання Ради з питань когнітивної деокупації Криму обговорили зміни та доповнення до Стратегії когнітивної деокупації Криму, а також комунікаційні меседжі щодо висвітлення тематики деокупації та реінтеграції території АР Крим та міста Севастополя.

Про це повідомили у Міністерстві культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

«Держава продовжує на найвищому рівні приділяти увагу деокупації Криму, в тому числі - на рівні стратегічних документів. Ми віримо, що відбудеться визволення всіх територій України, включно з Кримом, і тому маємо бути максимально готовими для того, щоб деокуповувати ці території не лише фізично, але і когнітивно», - зазначив заступник міністра культури та інформаційної політики України Тарас Шевченко.

Читайте також: На Донеччині після деокупації постане питання перерозподілу громад – ОВА

У МКІП нагадали, що основне завдання Стратегії – надати практичні рекомендації стейкхолдерам, органам влади та експертному середовищу щодо когнітивних аспектів деокупації шляхом висвітлення очікуваних ризиків та нових можливостей для успішної та сталої реінтеграції населення Кримського півострова.

Читайте також: Зеленський: Крок за кроком ми робимо деокупацію Криму більш досяжною й продуманою

Як повідомляв Укрінформ, Представництво Президента в АРК у червні презентувало візійний документ "Стратегія когнітивної деокупації Криму", розроблений на основі 22 анонімних інтерв'ю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-