Вибухи на складі боєприпасів у Криму: «влада» оголосила евакуацію і зупинила рух залізницею

Вибухи на складі боєприпасів у Криму: «влада» оголосила евакуацію і зупинила рух залізницею

Укрінформ
В окупаційній адміністрації Криму заявили про детонацію на складі боєприпасів після вибухів у Червоногвардійському районі та оголосили евакуацію у 5-кілометровій зоні.

Про це повідомляє проєкт "Крим.Реалії" із посиланням на підконтрольного Росії "главу Криму" Сергія Аксьонова, передає Укрінформ.

Аксьонов заявив, що детонація на складі боєприпасів сталася після "атаки дрона". Руйнувань і постраждалих, за попередніми даними, немає.

"Ухвалене рішення про евакуацію населення в радіусі 5 кілометрів від місця надзвичайної події до пунктів тимчасового розміщення. Для мінімізації ризиків також вирішено зупинити рух Кримської залізниці", - цитує Аксьонова видання.

Читайте також: Сезон «бавовни» у Криму триватиме ще довго – Гуменюк

На місцевих Телеграм-каналах раніше з'явилась інформація, що безпілотник атакував російську нафтобазу у Червоногвардійському районі, де розташована авіабаза РФ «Октябрьскоє». Окупаційна влада Криму заявила про "атаку дронів".

Як повідомлялося, 20 липня у районі аеродромів у селищах Гвардійськ та Новофедорівка у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-