У росіян великі пожежі - горить у Ростовській області та в окупованому Криму

У росіян великі пожежі - горить у Ростовській області та в окупованому Криму

Фото, відео
Укрінформ
У місті Аксай Ростовської області та у Сімферополі здійнялися великі пожежі. В Аксаї пожежі надали третій ранг небезпеки, а в Сімферополі вибухають кисневі балони, відключено світло.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та оприлюднив фотографії та відео з місць подій.

«У Ростовській області велика пожежа в районі Аксая. Кажуть, палає макулатура в пороховій балці. Добре», - написав Андрющенко під відповідними фотографіями у першому своєму пості.

Читайте також: У Маріуполі партизани знищили російський склад з боєприпасами

У місцевих Телеграм-каналах пишуть, що «пожежі в Аксаї надали третій ранг небезпеки, її гасять понад пів сотні людей», бо ніби-то горить склад із макулатурою на площі 2 тис. кв. метрів».

У другому пості у Телеграмі Андрющенко під відповідними фото та відео пожежі у Криму написав: «Сімферополь. вул. Балаклавська. Як справи?».

У Телеграм-каналі «Крымский ветер» повідомляють, що «у Сімферополі згорів «Фермерський острівець» із пивним магазином та аптекою на Балаклавській вулиці; вибухають кисневі балони; в околицях відключено світло».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-