Верещук про формування кадрового резерву для деокупованих територій: найбільше заявок - до Криму

Верещук про формування кадрового резерву для деокупованих територій: найбільше заявок - до Криму

Укрінформ
До кадрового резерву для роботи на деокупованих територіях надійшло понад тисячу заявок, найбільше людей прагне працювати у Криму.

Про це повідомила віцепрем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Уже більше тисячі заявок. До речі, звертаються як чоловіки, так і жінки. Спочатку, перший тиждень, більшість були жінки, а зараз уже, як то кажуть, паритет», - зазначила урядовиця.

Читайте також: Президент підписав закон про службу в органах місцевого самоврядування

За її словами, найбільше охочих працювати після деокупації у Криму.

«Крим, потім іде Донеччина, потім – Луганщина», - уточнила віцепрем’єр-міністр.

Верещук розповіла, що записатися і сформувати резерв можна у 22 категоріях. Найбільше потрібні фахівці для роботи на державній службі, в органах місцевого самоврядування, а також цивільного захисту, вчителі, лікарі.

Щоби записатися у резерв, треба зайти на сайт Нацдержслужби чи резерву, пройти авторизацію, а за деякий час після перевірки має надійти повідомлення про зарахування до кадрового резерву.

Читайте також: При відновленні Криму враховуватимуть позицію кримських татар — Верещук

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів 24 червня затвердив порядок підвищення кваліфікації працівників державних органів для роботи на визволених територіях, якою визначив механізм реалізації експериментального проєкту щодо підвищення кваліфікації осіб, які виявили бажання працювати на деокупованих територіях. Йдеться перш за все про керівних працівників та спеціалістів державного управління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-