Загарбники у Криму залучають працівників СТО до ремонту військової техніки

Загарбники у Криму залучають працівників СТО до ремонту військової техніки

Укрінформ
Російським загарбникам бракує фахівців, які можуть відновити пошкоджену військову техніку, у тимчасово окупованому Криму вони, зокрема, залучають до цього працівників СТО.

Про це повідомив «Центр національного спротиву», передає Укрінформ.

Зазначається, що в ході українського контрнаступу російські війська втрачають суттєву кількість військової техніки. Загарбники готуються поповнити нестачу техніки зняттям з консервації старих зразків озброєння.

Читайте також: Чорноморнафтогаз планує евакуацію співробітників із Криму – розвідка

«Також росіянам бракує фахівців-механіків, які зможуть відновити пошкоджену або застарілу техніку. Тому ворог примусово залучає фахівців з ремонту та обслуговування військової техніки. Зокрема, в тимчасово окупованому Криму противник проводить відбір автослюсарів із місцевих СТО», - йдеться в повідомленні.

У Центрі закликали населення на окупованих територіях не співпрацювати з окупаційною адміністрацією.

«Якщо ж вас під примусом і загрозою для життя та здоровʼя залучають до робіт над військовою технікою – радимо скористатися порадами як вивести з ладу автомобіль окупанта, або як знешкодити ворожий танк», - зауважили в Центрі нацспротиву.

Читайте також: В окупованому Криму посилюється український спротив

Як повідомлялося, у тимчасово захопленому російською армією Маріуполі фіксують рух підбитих танків загарбників з Бердянського напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-