Україна буде в НАТО і Євросоюзі набагато раніше, ніж усі вважають - керівник ОП

Україна буде в НАТО і Євросоюзі набагато раніше, ніж усі вважають - керівник ОП

Укрінформ
Керівник Офісу Президент України переконаний, що Україна вступить до НАТО і Євросоюзу набагато раніше, ніж всі вважають.

Таку думку Андрій Єрмак висловив в інтерв’ю Дмитру Комарову у проєкті «Рік. За кадром. Офіс Президента», повідомляє Укрінформ.

Відповідаючи на запитання, коли Україна буде в НАТО і ЄС, він сказав: «Я думаю набагато раніше, ніж всі вважають. Ми повинні абсолютно з новою філософією будувати наші відносини. 30 років ніхто не займався Латинською Америкою, ніхто не займався, як треба займатися, Африкою, ніхто не займався Азією. Президент поставив завдання, ми його виконуємо - зробити те, що не робилося десятиліттями, зробити за місяць».

Читайте також: Головною гарантією для України має стати членство у НАТО – Єрмак

За словами Єрмака, все це питання часу, якого в нас немає. «Тому ми робимо сьогодні і зараз, і тому у нас безпрецедентні сьогодні стосунки з арабським світом, у нас сьогодні вже будуються гарні відносили з Латинською Америкою, яка дуже довго історично була проросійська, ми будуємо відносили з Африкою», - зазначив Єрмак.

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський на саміті Європейської політичної спільноти у Кишиневі заявив, що на липневому саміті НАТО у Вільнюсі має бути прийнято рішення про чітке запрошення України до Альянсу та надання їй безпекових гарантій на шляху до цього членства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-