У Києві відкрилась фотовиставка «Україна: журналісти на передовій»

У Києві відкрилась фотовиставка «Україна: журналісти на передовій»

Фото
Укрінформ
У Києві у вестибюлі станції метро “Золоті ворота” до Дня журналіста відкрилась фотовиставка “Україна: журналісти на передовій”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Організатори виставки – Національна спілка журналістів України, мережа Центрів журналістської солідарності та комунальне підприємство “Київінформ”.

Читайте також: У харківському метро відкрилася фотовиставка у рамках проєкту «Міста та їхні герої»

Як зазначають організатори, основна мета проєкту – солідарність із журналістами, які працюють у зоні бойових дій, із журналістами, котрі потрапили у полон, із медійниками, яким удалося вирватися з тимчасово захоплених і прифронтових територій та відновити діяльність своїх медіа, та загалом з усіма тими колегами, які потребують допомоги.

У Києві відкрилась фотовиставка «Україна: журналісти на передовій» / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

На виставці представлено 40 знімків відомих фотографів, зокрема Бориса Корпусенка, Станіслава Юрченка, Єфрема Лукацького, Яна Доброносова, Євгена Завгороднього, Ігоря Гур’єва, Романа Потапенка, Сергія Клименка, Марії Ковальової, Такаші Озакі та інших авторів, які ілюструють роботу українських воєнних журналістів. Також представлена інформація про працівників медіа, які загинули внаслідок російської агресії, та фото медійників, яких переслідують росіяни в Криму.

Крім цього, це роботи, присвячені журналістам, які працювали та висвітлювати події в метрополітені у період, коли тисячі людей фактично жили на станціях, рятуючи життя від ракетних обстрілів.

Читайте також: ​Відкриття фотовиставки «Київ учора та сьогодні: подорож у часі» (м. Київ, парк імені Т. Шевченка)

Триватиме фотовиставка до 18 червня.

Як повідомлялось, в Україні щорічно 6 червня відзначається День журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-