У харківському метро відкрилася фотовиставка у рамках проєкту «Міста та їхні герої»

У харківському метро відкрилася фотовиставка у рамках проєкту «Міста та їхні герої»

Фото
Укрінформ
У Харкові у переході між станціями метро «Майдан Конституції» та «Історичний музей» відкрилася виставка фотографій у рамках проєкту «Міста та їхні герої».

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

“Виставка фотографій українських міст та їхніх мешканців, які стали героями, відкрилась у переході між станціями метро «Майдан Конституції» та «Історичний музей»”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що виставка проходить у рамках всеукраїнського проєкту «Міста та їхні герої». Мета виставки - показати всю правду про героїзм українського народу та трансформацію звичайної людини у справжнього героя.

Читайте також: У парку Шевченка відкрилася виставка архівних світлин Києва

У Харкові героями фотовиставки стали: музикант, поет і волонтер Олег Каданов, директор Харківського літературного музею Тетяна Пилипчук, найвідоміший гід Харкова Максим Розенфельд, продюсерка та волонтерка Мерьям Йол, кухар Микита Вірченко, художник Микола Коломієць.

У міськраді поінформували, що виставка експонуватиметься до 3 червня.

Читайте також: У Києві відкрили фотовиставку про досвід війни переселенців із Маріуполя

Як повідомляв Укрінформ, на початку травня у саду Харківського літературного музею відкрилася виставка «Воєнний плакат весняного стану», на якій представлені роботи ілюструють слова сучасних літераторів про війну та стан і переживання українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-