​Відкриття фотовиставки «Київ учора та сьогодні: подорож у часі» (м. Київ, парк імені Т. Шевченка)

​Відкриття фотовиставки «Київ учора та сьогодні: подорож у часі» (м. Київ, парк імені Т. Шевченка)

Укрінформ

25 травня о 15:00 відбудеться офіційне відкриття фотовиставки «Київ учора та сьогодні: подорож у часі» (м. Київ, парк імені Т. Шевченка).  

Це спільний виставковий проєкт Центрального державного аудіовізуального та електронного архіву і Комунального підприємства Київської міської ради «Київінформ», присвячений Дню Києва.  

Чому ця виставка варта вашої уваги?

В експозиції  32 стенди, присвячені знаковим місцям та пам’яткам столиці.  Це світлини з видами Києва кінця 19-го – початку 20-го століть із фондів Центрального державного аудіовізуального та електронного архіву. Тому кияни та гості міста матимуть можливість відчути атмосферу старого міста, а також зазирнути в минуле й побачити унікальні споруди, що були знищені упродовж трагічного 20 століття.

Друга частина кожного стенду експозиції презентує фотороботи з колекції «Вечірнього Києва» (КП «Київінформ»), що відображають сьогодення Києва як європейської столиці.  

Театр Франка, Оперний театр, Софійська площа, Собор Святого Олександра, Києво-Печерська лавра – це далеко не повний перелік пам’яток, які можна побачити на світлинах з архівних фондів поряд із сучасними фото авторів «Вечірнього Києва».  

Проєкт здійснюється за підтримки Державної архівної служби України та Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-